Wednesday, March 8, 2006

Tuesday - Karaoke Nite with Alecia




Yesterday nite, me and Ron were in charge in the bar.Thank God,he wasn't sick anymore.Seemed he enjoyed the work.He greeted the customers.He himself became the bartender.Aghhh he has a talent,for sure. ^___^. He made some tips!!!!

There're some people come to the bar last nite.Well,they're nice,for sure.The girls sang country songs ( I can tell they love country music ).Meanwhile the guys, hm... you know..... they sang well!!! Me and Ronnie watched them from the bar rail and took some pics of theirs.

Britney,Jason,Sarah,Beatle,Andrew,Chris and Leah.

Britney,Jason and Andrew chatted me with for awhile.They said they liked our bar,and would come next week.

Well, can't wait to see you guys come back next week.We'll sing together!!!!!

@Britney,here're some pics from last nite!! Enjoy!!!

23 comments:

  1. mei...orangnya ga pada bubaran tuwww lo karaokean :)) * kaburrrrrrrrrrrrr *

    ReplyDelete
  2. seruuuu juga yah...kok lo ga kasih tauw gw seh say ;))

    ReplyDelete
  3. ikutan karaoke uppps maksdu gw nyanyi karaokean juga dong Mpo... hehehe

    ReplyDelete
  4. Sembarangan :P .Hahahhahaha.. Gini2, daku bisa nyanyi sampe 4-5 lagu lhoooo... Untung aja semalam msh ingat ada customer.Kalo gak, semalaman bisa jadi " Mei - Mei's Karaoke Day" ( spt kata si Alecia ) . Hahahhaahah

    ReplyDelete
  5. Kalo mo datang,tiap Selasa ya. Jgn lupa.. Hihihih (serasa dkt aja neh ).

    ReplyDelete
  6. Suit..suit.. juga.. ^___^. Penyanyi CE.. Hahahhaahha

    ReplyDelete
  7. Ikutan yukkkkkkkkkkkkkkk...Minggu lalu Ronnie ada ngerekam videonya. :)

    ReplyDelete
  8. iya...iya...nanti gw dateng...klo masih ada angkot lewat :-P

    ReplyDelete
  9. nah ini baru jelasss...masih muda2 seh?

    ReplyDelete
  10. Sumpret lu,Ria.Pagi2 buka MP,baca comment elu, jadi ketawa ngakak di sini.Hahhahahahha. Angkot no 42 ya.Jurusan ke mana aja. ^_________^

    ReplyDelete
  11. Jepretnya dari bar rail sih, jadi gelap gitu.Jarak jauh ^___^

    ReplyDelete
  12. Iya,generasi muda.Usia 21-24 nih.Baik2 lagi orgnya.Semalam mrk dtg lagi.

    ReplyDelete
  13. Seru euyy :D Ada videonya gak nih mei? :D

    ReplyDelete
  14. Hmmm...gak ada videonya,Mon.Cuma ada wkt Ronnie yg karaoke doank.

    ReplyDelete
  15. yeeee jangan kenceng2 ngakaknya...bangunin tetangga aja lo...lagian angkot no 42 itu kemarin nyeruduk puĂșn pisang deket rumah gw jadi lagi ga jalan...:-P

    ReplyDelete
  16. Ahh eluuuu... jurangan pisang.... Hahhahahha

    ReplyDelete
  17. sapa gw...wuakaka...baru tahu lo kekeke...

    ReplyDelete
  18. Wahhh mai kapan nich rekamannya..?.,gueh yakin suara kamu merdu =)D

    ReplyDelete
  19. Gueh kira lagi mati lampo,hehehe

    ReplyDelete
  20. Say yang enak yach galap...gelapan touh...

    ReplyDelete
  21. Bagi2 donk pisangnya.Pengen bikin kripik pisang neh :P

    ReplyDelete